2018/02/09

Egy kis művészet

Ritkán jövök, csak ha van érdekes téma. Igaz, nálunk a hétköznapok is gyakran érdekesek, de hogy leírjam, arra nincs idő. Egy ideje, mintha gyorsabban mennének a napok... Ti hogy álltok ezzel? Biztos van oka, hogy miért érzem így! Még nem jöttem rá.

Kiállítás megnyitón voltam Orfűn. Deák Zsuzsa hosszúhetényi grafikusművész gyönyörű alkotásait láthattuk. Többet is hazahoznék belőle!... :) Talán majd, egyszer. Most inkább csak fényképeztem - a fényviszonyok miatt a lehetetlent próbáltam - és ezt megosztom veletek.





   Középen az Alkotó.






 Ezekből egy csodás sorozat van kiállítva, de sajnos a fényviszonyok miatt élvezhetetlenek lettek a   fotóim.

Aki teheti, nézze meg, március 7-ig látogatható az önkormányzat épületében, munkaidőben!

A másik téma szó szerint elkápráztatott és elképzelni sem tudom, hogy ez a kis hölgy hogy készíti ezeket a nem mindennapi - pontosabban totál egyedi! - horgolást, LEVELEKRE! Ő Susanna Bauer, Nagy Britanniában él és ilyenekkel "vacakol"...:)))) Megáll az ész!




















Annyira felizgatott, hogy talán megpróbálom megfejteni! Egyszer...

Addig is, Boldizsárral gyurmázunk kicsit, az is művészet, igaz? :)
Még az egyik kis "dekorációs" karácsonyfánk megvan - a nagyot múlt héten leszedtük - és néhány díszítő elem is elpakolásra vár, de olyan jó elhúzni az ünnepi hangulatot!


Pihentető, kellemes hétvégét minden bekukkantónak!:)

4 megjegyzés:

Éva írta...

A napok mifelénk is gyorsan mennek egymás után:-)) Nem is tudom hová szaladnak? Csodaszép képeket láttál és örülök hogy megosztottad ezt a nem mindennapi kézimunkát ami nagyon tetszik és elgondolkodtató a készítési technikája! További kellemes "művészeti tevékenységet" kívánok az aranyos Boldizsárral együtt és szép hétvégét !

aranyos fodorka írta...

A faleveles kiállítás is Orfűn van ? (Nem hiszem) - vagy csak valahol, találtad a neten ? Mindenesetre nagyon érdekes és hihetetlen türelmet, kézügyességet fantáziát igényel !

Tiffanylda írta...

Éva: azért az megnyugtat, hogy nálatok is múlik az idő!:) A jókívánságokat köszönöm, Nektek is minden jót!

Aranyos fodorka: nem, nem Orfűn van a leveles kiállítás - sajnos - a neten találtam és mint írtam, angol a hölgy, aki ilyen türelmes...:)

Tiffanylda írta...

Tipitá: annyi mindent kéne még kipróbálni! Nem tudom rájövök-e, de feltétlenül tájékoztatlak az eredményről!:))) Kösz, a Boldi - bókot!;)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons